top of page

OVER MUZINAR VZW

Goede ideeën ontstaan op café. Zo is ook het idee voor Muzinar tussen pot en pit ontstaan. Een musicalorganisatie waarbij we in samenwerking met de Vichtse gemeenschap een tof project opzetten met als resultaat een fantastische, spectaculaire en entertainende musical op de planken. Na 10 jaar is onze vereniging nog steeds springlevend. We zijn vooral dankbaar voor alle handen die steeds hun steentjes hebben bijgedragen. Vooral onze fantastische cast, de talrijke helpers achter de schermen en de vrijgevige sponsors. 

Alvast bedankt voor jullie inzet in onze organisatie.

ONZE VORIGE PRODUCTIES

Tovenaar van OZ

Castgroep Muzinar Tovenaar van OZ 2013

Kerstvakantie 2013

De Tovenaar van Oz is de allergrootste klassieker onder de musicals. Het verhaal van een groep op zoek naar een hart, moed, hersenen en een brein. Perfect dus als eerste uitdaging voor ons team in 2013.

In samenwerking met Theater Streven waagden we ons aan dit eerste project. Onder het motto: veel handen maken licht werk, brachten we veel vrijwilligers samen. En dat loonde: 10 voorstellingen, 10 keer uitverkocht!

En dat was nog maar het begin ...

Kerstvakantie 2017

Wie liegt krijgt een lange neus. In onze vorige musical 'Pinokkio?' werd dit zeker bewezen. Het verhaal van een pop die maar 1 ding wenst: een echte jongen zijn. Wie kwam kijken, weet hoe dit verhaal eindigt.

 

Samen met een groot team vrijwilligers op en naast het podium konden we een publiek met 3160 koppen een geweldige ervaring bezorgen. 

Dat was ons niet gelukt op eigen houtje!

Pinokkio?

Poster Pinokkio Muzinar Vichte 2017
bottom of page